Väitös: 24.5.2018 FL Mauno Keto (Informaatioteknologian tiedekunta, tietotekniikka)

Alkamisaika: torstai 24. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: torstai 24. toukokuuta 2018, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora, Gamma

FL Mauno Kedon tietotekniikan väitöskirjan "Optimal sample allocation conditioned on the small-area model, estimator, and auxiliary data" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Ralf Münnich (University of Trier, Saksa) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Mauno Keto
mauno.j.keto@student.jyu.fi