Ajankohtaista

Väitös: 24.5.2018 FL Mauno Keto (Informaatioteknologian tiedekunta, tietotekniikka)

Alkamisaika: torstai 24. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: torstai 24. toukokuuta 2018, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora, Gamma

FL Mauno Kedon tietotekniikan väitöskirjan "Optimal sample allocation conditioned on the small-area model, estimator, and auxiliary data" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Ralf Münnich (University of Trier, Saksa) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

FL Mauno Kedon tietotekniikan väitöskirjan "Optimal sample allocation conditioned on the small-area model, estimator, and auxiliary data" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Ralf Münnich (University of Trier, Saksa) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Lisätietoja

Mauno Keto
mauno.j.keto@student.jyu.fi
kuuluu seuraaviin kategorioihin: