Ajankohtaista

Ajatuksesta toteutukseen – ideasta tuotteeksi

Alkamisaika: torstai 26. huhtikuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: torstai 26. huhtikuuta 2018, 16.00

Paikka: Tupaswilla, Ränssintie 5, 41370 Kuusa

Digipolku-hanke ja Laukaan kunta järjestävät työpajan uuden liiketoiminnan sekä uusien tuotteiden ja palveluiden ideointiin 26.4. klo 12-16 Kuusassa. Maksuttomaan työpajaan ovat tervetulleita yrittäjät sekä yrittäjyyttä harkitsevat. Työpajan alussa tehtävän luovuustestin avulla osallistujat ymmärtävät paremmin omia vahvuuksiaan ja rajoitteitaan. Työpajaosuudessa ideoidaan yhdessä osallistujille uusia tuote-, palvelu- tai liikeideoita. Tämän jälkeen Keski-Suomen Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori Jouni Hynynen kertoo, millaisia palveluja ja rahoitusta yrityksen eri vaiheisiin on saatavilla julkisilta toimijoilta.

Tupaswillan perinnekylä tarjoaa erilaisia matkailu- ja kokouspalveluita Laukaan Kuusassa. Tapahtumassa kuullaan myös Tupaswilla-matkailuyrityksen esitys siitä, kuinka he ovat kehittäneet palveluitaan, ja tutustutaan Tupaswillaan yrityksenä.

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen vaaditaan kahvitarjoilun takia. Ilmoittautuminen tapahtuu hankkeen verkkosivujen kautta: https://www.jyu.fi/digipolku/tapahtumat/ideasta-tuotteeksi  Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.4.!

Tapahtuma on osa Digipolku-hankkeen Keski-Suomen digikiertuetta, jonka tarkoitus on vahvistaa keskisuomalaisten yritysten digiosaamista ja tutustuttaa keskisuomalaiset uusiin digitaalisiin ratkaisuihin. Tapahtuman toteuttavat Digipolku-hanke ja Laukaan kunta yhteistyönä. Digipolku-hanke järjestää digi-aiheisia tapahtumia kesäkuun 2018 loppuun asti. Hanketta rahoittavat Pirkanmaan liitto (Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) ja valtion rahoitus, Vipuvoimaa EU:lta 2014–2020), Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta, Keski-Suomen kehittämisyhtiöt ja kymmenen kuntaa.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Tero Tuovinen: tero.tuovinen@jyu.fi, +358 50 441 3685. 

kuuluu seuraaviin kategorioihin: