Väitös: 4.5.2018 KM Päivi Kilja (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, kasvatustiede)

Alkamisaika: perjantai 04. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 04. toukokuuta 2018, 16.00

Paikka: Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Ulappa-sali

KM Päivi Kiljan kasvatustieteen väitöskirjan "Opintojen henkilökohtaistaminen aikuisoppijoiden kokemana - Eksistentiaalis-fenomenologinen tutkimus näyttötutkintomestarikoulutuksen kontekstissa" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Seija Mahlamäki-Kultanen (Tampereen yliopisto) ja kustoksena professori Juha Hakala (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.

Päivi Kilja
paivi.kilja@oamk.fi