Emeritusprofessori Rauno Julinin jäähyväisluento ”Ydinfyysikon haasteita”

Alkamisaika: perjantai 08. kesäkuuta 2018, 12.15

Päättymisaika: perjantai 08. kesäkuuta 2018, 13.00

Paikka: Ylistönrinne, Fysiikan laitoksen luentosali FYS1

Rauno JulinJyväskylän yliopiston fysiikan laitoksen emeritusprofessori Rauno Julin pitää jäähyväisluennon ”Ydinfyysikon haasteita” perjantaina 8.6.2018 klo 12:15 fysiikan laitoksen luentosalissa FYS1. Rauno Julinilla on takanaan 45-vuotinen ura ansioituneena ydinfysiikan tutkijana. Jäähyväisluento käsittelee dokumentti- ja valokuvakokoelman kautta hänen ja kokeellisen ydinfysiikan tieteenalan tuona aikana kohtaamia haasteita. Esitys on sekä suomen- että englanninkielinen.

Professori Rauno Julin on yksi kiihdytinpohjaisen fysiikan uranuurtajista Jyväskylän yliopistossa. Hän aloitti fysiikan assistenttina syksyllä 1972 ja toimi fysiikan professorina vuodesta 1996 lähtien siirtyen eläkkeelle vuoden 2017 lopussa.

Tilaisuus on kaikille avoin. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita paikalle! Luennon jälkeen on kahvitilaisuus.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: