Ajankohtaista

Sonaatti muuttuu Semmaksi. Keittiöpäälliköksi fine diningin huippunimi

Toukokuun aikana Sonaatista tulee Semma Campus Restaurants. Tavoitteenamme on olla ainutlaatuinen ravintolakampus. Nimen lisäksi uudistamme brändi-ilmeemme ja kehitämme ravintolapalveluita.

Toteutimme laajat asiakaskyselyt syksyllä 2017. Saimme teiltä kaikkiaan liki 3000 näkemystä. Saamamme palautteen perusteella kaikkein tärkeimmäksi nousi ruoka ja sen maukkaus.  Me kuuntelimme tätä palautetta ja tulemme kehittämään tarjontaa ja palveluita kaikissa pisteissämme sekä tuomaan uudenlaisia makumaailmoja valikoimaamme.

Ensimmäiset askeleet tulevaan on jo otettu Kortepohjan uudistetussa Rentukassa, joka on saanut erittäin hyvän vastaanoton monipuolisena palvelukokonaisuutena. Seuraavaksi kaikille tuttu Wilhelmiina muuttuu Maijaksi – suomalaista ruokaperinnettä kunnioittavaksi kotiruokaravintolaksi. Tulevana kesänä avaamme Lozzin terassin ja elokuussa uudistamme ravintola Sykkeen palveluita. 

Jari Kovanen Semman keittiöön

nojaten_valmis.png
Jari Kovanen on Semman uusi keittiöpäällikkö.

Olemme saaneet tulevaan Semmaan uuden huipputekijän. Keittiöpäällikkö Jari Kovanen edustaa nuoresta iästään huolimatta kansallista keittiöosaamisen huippua, ja hän on aikaisemmin työskennellyt helsinkiläisissä fine dining -ravintoloissa kuten Savoy, Demo ja Sinne. Lisäksi Jari on hakenut kokemusta ja tietoa Ruotsista ja Belgiasta. Meille Jari siirtyy jyväskyläläisille tutusta ravintola Pöllöwaarista.

Toivotamme Jarin lämpimästi tervetulleeksi, ja samalla kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat vierailemaan ja viihtymään ravintoloissamme.

 

Maukkain kevätterveisin,

Semma Campus Restaurants

Jarmo Sallinen

 

Lisätietoja:

www.sonaatti.fi

sonaatti@sonaatti.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,