Ajankohtaista

Oppia projektityöskentelystä ratkaisten organisaatioiden haasteita

Suosittu Tiimi&Työnantaja -projektikurssi järjestetään kesällä 2018.  Tiimi&Työnantaja –monitieteinen työelämäprojekti on käytännönläheinen opintojakso, jossa toteutetaan kehittämisprojekti oikealle asiakkaalle monitieteisessä tiimissä 21.5. – 31.8. välisellä ajalla. Jos haluat oppia projektityöskentelystä ja ratkaista organisaatioiden haasteita niin tämä kurssi on juuri sinulle! Opintojakso on suunnattu sekä Jyväskylän yliopiston että Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijoille jotka ovat ylittäneet opintojensa puolivälin. Kurssilta saatavat opintopisteet määräytyvät projektityöhön käytettävien työtuntien mukaan.

Opiskelijoiden haku on nyt auki ja haku päättyy su 6.5.2018 Lisätietoja www.jyu.fi/tyoelama  ja ilmoittautuminen: https://bit.ly/2I7F05T

kuuluu seuraaviin kategorioihin: