Ajankohtaista

Haetko ERC-rahoitusta Jyväskylän yliopistoon?

Euroopan tutkimusneuvoston (ERC) rahoitushaku on yksi Euroopan arvostetuimmista tutkimusmäärärahahauista. Mittavat ERC-rahoitukset myönnetään korkeatasoiseen perustutkimukseen kaikille tieteenaloille.

ERC-rahoituksen hyötyjä ovat sen mukana tuoma itsenäisyys, mahdollisuus keskittyä tutkimukseen oman ryhmän kanssa, sekä sen tuoma arvostus ja näkyvyys.

Hakemuksilta vaaditaan korkean tieteellisen tason lisäksi tiedettä uudistavia näkökulmia. Kilpailu on kova. Lisätietoa ERC-rahoituksen vaatimuksista https://erc.europa.eu/

Jyväskylän yliopiston on menestynyt hyvin ERC-hauissa. Oletko sinä seuraava rahoituksen saaja?

Jyväskylän yliopiston hakijoille suunnatut tukiprosessit:

 

ERC-hakemusten valmisteluvapaa

ERC-hakemusten valmistelua varten voi hakea kuukauden valmisteluvapaata Jyväskylän yliopiston tutkimuskausijärjestelmän kautta. Hakemusten deadline 27.4.2018.

ERC-hakemuksen laatiminen 11.6.2018

Koko päivän koulutus on tarkoitettu Jyväskylän yliopistoon ERC-hakemusta laativille tutkijoille. Kouluttajana toimii Yellow Researchin Lotte Jaspers. Tutustu koulutuksen ohjelmaan ja ilmoittaudu Korppi-järjestelmässä.

Lisätietoa ERC-rahoituksen hakemisesta:

Elina Humala, Tutkimusrahoituksen erityisasiantuntija Tutkimus- ja innovaatiopalvelut, Jyväskylän yliopisto elina.humala@jyu.fi tai 040 805 4715 tai https://www.jyu.fi/fi/tutkimus/tutkimuspalvelut

kuuluu seuraaviin kategorioihin: