Yhteistyöllä koulukiusaamista vastaan

Jyväskylän yliopisto järjestää yhteistyössä Jyväskylän vanhempainforumin ja Jyväskylän kaupungin kanssa tiistaina 17.4.2018 klo 17-19.30 kiusaamisen ennaltaehkäisyä tukevan tapahtuman Veturitalleilla. Illan teemana on kaupungin perusopetuksen päivittämä ohjeistusehdotus kouluille kiusaamisen ennaltaehkäisemiseen. Osanottajat voivat tutustua ehdotukseen ja vaikuttaa sen sisältöön.

– Mielestäni on tärkeää, että Jyväskylän yliopisto on mukana vanhempainfoorumin toiminnassa. Pyrimme omalta osaltamme tukemaan koulukiusaamista ehkäisevää työtä. Toivottavasti monet vanhemmat pääsevät osallistumaan ja vaikuttamaan, koulutusjohtamisen instituutin esimies Mikael Risku kertoo.

Illan aloittaa Kaupunginteatterin kiusaamista käsittelevä näytelmä Luuseri. Sen jälkeen on tarjoilun lomassa mahdollisuus tutustua ja kysellä aiheesta vanhempainforumin, Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän nuorisovaltuuston ja Valtion aluehallintoviranomaisten asiantuntijapisteissä.

Mikael Risku, puh. +358400247420, mika.risku@jyu.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: