Tietojenkäsittelymuseon näyttely säilyy Agorassa

Tietojenkäsittelymuseon pysyvä näyttely Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksessa Mattilanniemessä on arvokas ja oleellinen osa Agoraa. Tiedekunnan tiloissa olevaa näyttelyä on toimitettu ja jatkoa mietitty yhteistyössä Suomen Tietojenkäsittelymuseoyhdistyksen kanssa, mm. käytävien vitriinien esineiden päivitystä, muutamien seinävitriinien lisäystä sekä joidenkin lattiavitriinien poistoa.

Yliopisto on samassa yhteydessä pyytänyt museota varautumaan yliopiston oman tilatarpeen lisääntymiseen Kanavuoressa. Yliopisto tarvitsee museon vuokralla olleen varastotilan Vaajakosken Kanavuoressa omaan käyttöönsä. Kanavuoren 1. kerroksen tilat muutetaan kirjaston kirjavarastotilaksi, jonne sijoitetaan 23 hyllykilometriä kirjoja.

Kiinteistöpäällikkö Timo Piispanen, puh. 040 805 4998, timo.e.piispanen@jyu.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: