Opiskelijoiden verkkomaksupalveluita parannetaan. Hoida liikunta-, kopiointi- ja tulostusmaksut helposti verkossa

Kehitämme opiskelijoiden verkkomaksupalveluita, ja jatkossa voit maksaa sekä liikuntamaksut että kopiointi- ja tulostusmaksut helposti verkossa. Pääset palveluun osoitteesta payments.jyu.fi.

Tulostus- ja kopiointikiintiöitä ei voi enää 15.5. alkaen ostaa yliopiston palvelupisteiltä kirjastosta tai yliopistokauppa Sopista. Korkeakoululiikunnan lukukausimaksut ovat syksystä 2018 alkaen maksettavissa vain verkossa.

Korkeakoululiikunnan lukukausimaksu

Liikuntamaksulla saat kaikki Jyväskylän korkeakoululiikunnan palvelut (ryhmäliikuntatunnit, palloiluvuorot sekä Monitoimitalon ja Rentukan kuntosalien käyttöoikeuden).

1. Mene osoitteeseen payments.jyu.fi tai suoraan sivulle  korkeakoululiikunta.fi/fi/liikuntamaksu  ja maksa liikuntamaksu.
  2. Saat maksusta sähköpostiisi mobiilikuitin, jota näyttämällä voit käydä tunneilla ja vuoroilla.
  3. Jos et halua käyttää mobiilikuittia, nouda Yliopistokauppa Sopista liikuntatarra opiskelija- tai henkilökuntakorttiin tai -todistukseen. Sopista saat myös kuntosalikortin.
  4. Näytä tunneilla ja vuoroilla joko mobiilikuitti puhelimelta tai tarra kortista.

Lisätietoja liikuntamaksusta

Kopiointi- ja tulostuskiintiöt

Kopiointi- ja tulostuskiintiötä myydään 15.5. lähtien vain verkkomaksupalveluna. Palvelun löydät osoitteesta payments.jyu.fi.

Ohjelmistojen SPSS ja Atlas.ti myynti

Myös tilastotiedon käsittelyohjelmat SPSS ja Atlas.ti ovat jatkossa ostettavissa vain verkkomaksupalveluna osoitteessa payments.jyu.fi.

Lisätietoja ja hinnat

Yliopistokauppa Soppi

Neuvomme ja autamme Yliopistokauppa Sopissa kaikkia, joilla on maksu-uudistuksiin liittyvissä asioissa pulmia. Soppi on kiinni Helatorstain jälkeisenä perjantaina 11.5. Lisäksi kassajärjestelmän uusimisen vuoksi Soppi on kiinni 1.6. koko päivän. Sopin kesätauko kestää juhannuksesta elokuun alkuun (22.6.–5.8.2018). Sulkuaikana ota yhteyttä tarvittaessa sähköpostilla soppi@jyu.fi. Verkkokauppa on auki koko kesän 24/7.

Yliopistokauppa Soppi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: