Jyväskylän yliopisto käynnistää uuden esiselvityksen Laura Huhtasaaren pro gradusta

Jyväskylän yliopisto on 15.5.2018 tehnyt päätöksen käynnistää Tutkimuseettisen neuvottelukunnan ohjeen mukaisen esiselvityksen KM Laura Huhtasaaren pro gradu -tutkielmasta ”Kulttuuriset käytännöt monikulttuurisessa perusopetusryhmässä”. Uuden esiselvityksen tarkoituksena on kartoittaa uusien esitettyjen loukkausepäilyjen aiheellisuus. Esiselvityksessä  käytetään yliopiston ulkopuolisia asiantuntijoita ja selvityksen yhteydessä kuullaan Laura Huhtasaarta. Yhteiskunnan, tiedeyhteisön ja tutkijoiden edun mukaista on, että kaikki tutkimuksen asianmukaisuutta koskevat epäilyt selvitetään.  Selvitys tulee kestämään useita viikkoja, enintään kolme kuukautta. Yliopisto toivoo työrauhaa selvitystyön ajaksi.

Yhteydenottopyynnöt:  Taina Erkkilä, markkinointi- ja viestintäpäällikkö 040-8055166
kuuluu seuraaviin kategorioihin: