Kaikki tiedotteet

17.11.2017
Tiedote Voimaharjoittelu edistää ikääntyneiden elämänlaatua ja elämänhallintaa
Voimaharjoittelulla voidaan edistää ikääntyneiden elinympäristöön liittyvän elämänlaadun ja elämänhallinnan kokemuksia.
17.11.2017
Tiedote Jyväskylän yliopisto kansanomaisti tekoälyn

16.11.2017
Tiedote Pelien äänisuunnittelu on tutkijoita kiehtova ilmiö

16.11.2017
Tiedote Väitös: 24.11.2017 Aivojen tiedon käsittely avautuu magneettikuvausaineiston analyysillä (Tsatsishvili)
FM Valeri Tsatsishvilin tietotekniikan väitöskirjan "Data-driven Analysis for fMRI during Naturalistic Music Listening" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Karen Egiazarian (Tampereen teknillinen yliopisto) ja kustoksena professori Tapani Ristaniemi (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.
16.11.2017
Tiedote Väitös: 24.11.2017 Koulupäiviin lisää liikettä – viihtyvyys, yläkoulu ja tytöt korostuvat (Haapala)
LitM Henna Haapalan liikuntapedagogiikan väitöskirjan ”Finnish Schools on the Move: Students' physical activity and school-related social factors” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Catherine Woods (University of Limerick, Irlanti) ja kustoksena professori Mirja Hirvensalo (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.
Tiedote Akatemialaki lausuntokierrokselle

Tiedote Jaakko Seikkula Agderin kunniatohtoriksi

15.11.2017
Tiedote Koulurakennukset uudistuvat – entä opetus ja oppiminen?

15.11.2017
Tiedote Kiihdytinlaboratorio kouluttaa elektroniikan säteilyilmiöiden asiantuntijoita teollisuuteen

15.11.2017
Tiedote Väitös: 24.11.2017 Aurinkovoimaloiden sijoittelussa otettava huomioon luonnon monimuotoisuus ja maisema-arvot (Suuronen)
FM Anna Suuronen ympäristötieteen väitöskirjan ”Ecological and social impacts of photovoltaic solar power plants and optimization of their locations in Northern Chile” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Jukka Käyhkö (Turun yliopisto) ja kustoksena professori Jussi Kukkonen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomeksi.
15.11.2017
Tiedote Ovi auki kansainvälisyyteen – englanninkielisten maisteriohjelmien hakuaika alkaa

14.11.2017
Tiedote Taidon oppimisen, opettamisen ja valmentamisen maailman parhaat asiantuntijat koolla

14.11.2017
Tiedote Kodin ja koulun yhteistyöfoorumissa myös tutkijat mukana

Tiedote Jyväskylän yliopisto lahjoitti Nallepainin Suomen Painiliitolle
Jyväskylän yliopiston yhdessä Harjun Woima ry:n kanssa kehittämä Nallepaini-konsepti aktivoi perheitä liikuntaharrastuksen pariin ja antaa vanhemmille valmiuksia tukea lapsen liikunnallisuuden kehittymistä.
Tiedote CHILDCARE-hankkeelle 1,9 miljoonan euron jatkorahoitus

13.11.2017
Tiedote Afinlandia-palkinto viittomakielentulkin katsekontaktia käsittelevälle työlle

13.11.2017
Tiedote Väitös: 25.11.2017 Monimuoto-opetus vahvistaa kielitaitoa ja itseohjautuvuutta (Siekkinen)
FL Hellä Siekkisen soveltavan kielitieteen väitöskirjan ”Työelämä, täältä tullaan - kielitaitoisina ja itseohjautuvina - Tutkimus opiskelijoista monimuotoisesti toteutetulla englannin opintojaksolla Jyväskylän ammattikorkeakoulussa” (Working life, here we come - with better language skills and with more readiness for self-directed learning A study of the students on a multi-form English course at the Jyväskylä University of Applied Sciences) tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Ritva Kantelinen (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Ari Huhta (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.
10.11.2017
Tiedote Väitös: 17.11.2017 Palautuminen koetusta uupumisesta MS-potilailla hitaampaa (Liuha)
PsL Sanna Liuhan psykologian väitöskirjan ”Three Different Approaches to Cognitive Fatigue in Patients with a Mild Form of Multiple Sclerosis: Objective Cognitive, Subjective Cognitive and Neurophysiological” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä PsT, dosentti Eija Rosti-Otajärvi (Tampereen yliopistollinen sairaala) ja kustoksena dosentti Jukka Kaartinen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.
08.11.2017
Tiedote Talvisota kotona ja rintamalla -seminaari

07.11.2017
Tiedote Etsimme liiketoimintaosaajaa TUTL-hankkeeseen RMUE
Etsimme liiketoimintaosaajaa rakentamaan yhdessä tutkijatiimin kanssa uutta tutkimuslähtöistä liiketoimintaa.