Kaikki tiedotteet

18.05.2016
Tiedote Keski-Suomen rahaston Schildtin palkinto professori Taina Rantaselle

18.05.2016
Tiedote Väitös: 19.5.2016 Teatterikritiikki muuttunut valistuksesta mainospuheeksi (Westman)
FM Maija-Liisa Westmanin nykykulttuurin tutkimuksen väitöskirjan ”Teatterikritiikki intohimojen näyttämöillä. Tapaus Keskisuomalainen: Teatterikritiikin ulkoasun, sisällön ja paradigmojen sekä kriitikon aseman muutos 1961-2010” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti, yliopistonlehtori Maaria Linko (Helsingin yliopisto) ja kustoksena yliopistotutkija Urpo Kovala (Jyväskylän yliopisto).
17.05.2016
Tiedote Opinkivessä järjestetään poistumis- ja alkusammutusharjoitus perjantaina 20.5. klo 14

17.05.2016
Tiedote Matilda Laaksosta promootion seppeleensitojatar

16.05.2016
Tiedote Väitös: 21.5.2016 Tunteiden hyväksyminen helpottaa painonhallintaa (Sairanen)
PsM Essi Sairasen psykologian väitöskirjan ”Behavioral and Psychological Flexibility in Eating Regulation Among Overweight Adults” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Evan Forman (Drexel University) ja kustoksena professori Raimo Lappalainen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanniksi.
16.05.2016
Tiedote Väitös: 20.5.2016: Koululaisten ohjelmointikurssit auttoivat opiskelualan valinnassa (Lakanen)
FM Antti-Jussi Lakasen tietotekniikan väitöskirjan ”On the Impact of Computer Science Outreach Events on K-12 Students” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Päivi Kinnunen (Aalto-yliopisto) ja kustoksena professori Tommi Kärkkäinen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.
11.05.2016
Tiedote Väitös: 20.5.2016 Eettisyys edistää organisaatioiden innovatiivisuutta (Riivari)
KTM, FM Elina Riivarin johtamisen väitöskirjan "Virtues for Innovativeness: A mixed methods study of ethical organisational culture and organisational innovativeness" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Hanna Lehtimäki (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Anna-Maija Lämsä (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.
11.05.2016
Tiedote Jyväskylän yliopisto hakee autoilevia älypuhelimen käyttäjiä kenttätutkimukseen
Haetaan koehenkilöitä pilottitutkimukseen: Jyväskylän yliopisto hakee autoilevia älypuhelimen käyttäjiä kenttätutkimukseen
11.05.2016
Tiedote Uusia yhdisteitä molekylaaristen magneettien valmistamiseksi

10.05.2016
Tiedote Biologisen fotoreseptorin atomien liikettä havainnoitiin maailman tehokkaimman laserin avulla

10.05.2016
Tiedote Viisi uutta hanketta Jyväskylään luonnontieteiden ja tekniikan tutkimukseen

09.05.2016
Tiedote Väitös: 18.5.2016 Pioneeritutkimus liikuntateollisuuden taloudellisista vaikutuksista (Gholamzadeh Fasandoz)
LitM Hamid Gholamzadeh Fasandozin liikunnan yhteiskuntatieteiden väitöskirjan ”A decade with sport as an industry in Finland - exploring the economic significance, contributions and developments of the sport sector as an industry” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Jolanta Zyśko (Warsaw School of Tourism and Hospitality Management, Puola) ja kustoksena professori Kimmo Suomi (Jyväskylän yliopisto).Tilaisuus on englanninkielinen
Tiedote Tutkijoiden yö – Suomi mukana Euroopan laajuisessa tiedetapahtumassa

09.05.2016
Tiedote Väitös: 13.5.2016 Naurun taakse jää huumorin raastava vakavuus (Hietalahti)
YTM Jarno Hietalahden filosofian väitöskirjan ”The Dynamic Concept of Humor. Erich Fromm and the Possibility of Humane Humor" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti, YTT, KT Rauno Huttunen (Turun yliopisto) ja kustoksena dosentti, yliopistonlehtori Olli-Pekka Moisio (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomeksi.
09.05.2016
Tiedote Väitös: 13.5.2016 Eriarvoisuus merkittävä syy Suomen 1860-luvun nälänhätään (Voutilainen)
FM, KTM Miikka Voutilaisen taloushistorian väitöskirjan "Poverty, Inequality and the Finnish 1860s Famine" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Antti Häkkinen (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Ilkka Nummela (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.
04.05.2016
Tiedote Tiedeisku – Liikuntaa kehdosta hautaan

02.05.2016
Tiedote Seitsemän uutta hanketta akatemialta kulttuurin ja yhteiskunnan tutkimukseen

02.05.2016
Tiedote Väitös: 14.5.2016 Opetussuunnitelmiin seikkailua ja elämyksiä luonnossa (Marttila)
LitM Maarit Marttilan liikuntapedagogiikan väitöskirjan ”Elämys- ja seikkailupedagoginen luontoliikunta opetussuunnitelman toteutuksessa: Etnografinen tutkimus” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä emeritusprofessori Kari Uusikylä ja kustoksena professori, YTT Hannu Itkonen (Jyväskylän yliopisto).
28.04.2016
Tiedote Uudet hankkeet elämäntavan ja ikääntymisen tutkimukseen