Kestävä kehitys

Tiedote Suomalainen lukutaitopeli viedään kansainvälisille markkinoille
GraphoGame-peli
Tiedote Väitös: 22.6.2017: Urheilutekstiileiden hopeananohiukkasissa piilee ympäristövaara (Rajala)
FM Juho Rajalan ympäristötieteen väitöskirjan ”Behaviour of sediment-associated silver nanoparticles and their toxicity to Lumbriculus variegatus” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Associate Professor Henriette Selck (Roskilde University) ja kustoksena professori Jussi Kukkonen (Jyväskylän yliopisto).
Tiedote Konneveden Suuri linnunpönttökisa vauhdissa: kohennetaan yhdessä lintujen asuntotilannetta!
Tiedote Väitös: 12.6.2017: Ekomerkitty lento kuljettaa perille vihreämmin siivin (Baumeister)
M.Sc. Stefan Baumeisterin ympäristöjohtamisen väitöskirjan ”An Eco-label for the Airline Industry - Instrument for Behavioral Change?” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori KTT Lasi Linnanen (LUT) ja kustoksena professori Hanna-Leena Pesonen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.
Tiedote Kiinnostaako cityviljely, mutta sinulla ei ole omaa viljelypaikkaa?
Kiinnostaako cityviljely, mutta sinulla ei ole omaa viljelypaikkaa?
Tiedote Suunnitelmallisuudella kustannustehokasta metsien monimuotoisuuden suojelua
Tiedote Uusi tutkimusprojekti etsii ratkaisuja metsäbiotalouden kestävyyskysymyksiin
Tiedote Yliopisto saavutti ympäristöohjelman 2013–2015 tavoitteet: sähkönkulutus vähentyi 8 % ja paperinkulutus 30 %
Tiedote UniPID-verkosto on käynnistänyt hankkeen maahanmuuttajien korkeakoulutuksen tukemiseksi
Tiedote Yliopiston kestävän kehityksen toiminnalle raameja ja näkyvyyttä
Yliopiston kestävän kehityksen toiminnalle raameja ja näkyvyyttä
Tiedote Sitran Kestävän kehityksen asiantuntijapaneeliin Tuuli Hirvilammi Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksesta
Tiedote Marja Järvelä ja Ilkka Ratinen Suomen ilmastopaneeliin
Marja Järvelä ja Ilkka Ratinen Suomen ilmastopaneeliin
Tiedote Uudet menetelmät parantavat ympäristövaikutusten arviointien laatua
Tiedote Yliopistossakin tarvitaan tukea suomen kielen oppimiselle
Tiedote Muutokset ympäristössä voivat vaikuttaa nopeasti tautiepidemioiden syntyyn
Tiedote Viides kansainvälinen Sport Management -alan talvikoulu Jyväskylän yliopistossa – teemoina mm. talviurheilun sponsorointi ja ilmastonmuutos
Tiedote Jyväskylän yliopiston järvi- ja simpukkatutkijat mukana laajassa EU-hankkeessa
Tiedote Väitös: 10.12.2015, Uusia tapoja vesistöjen kemikaaliriskien arviointiin (Salmelin)
FM Johanna Salmelin akvaattisten tieteiden väitöskirjan "New applications of zoobenthos measurements for risk assessment of chemicals in aquatic ecosystems" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Jarkko Akkanen (ltä-Suomen yliopisto) ja kustoksena FT Heikki Hämäläinen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.
Tiedote Jyväskylän yliopisto osallistuu kotouttamiseen
Tiedote Väitös: 27.11. Molekyylirakenteiden tuntemuksesta apua haitallisten aineiden havaitsemiseen ja molekyylielektroniikan valmistukseen
MSc Filip Topic orgaanisen kemian väitöskirjan "Structural Studies of Nano-sized Supramolecular Assemblies" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Neil Champness (University of Nottingham, UK) ja kustoksena akatemiaprofessori Kari Rissanen (Jyväskylän yliopisto).