Väitöstiedotteet Soveltavan kielentutkimuksen keskus

Tiedote Väitös: 25.11.2017 Monimuoto-opetus vahvistaa kielitaitoa ja itseohjautuvuutta (Siekkinen)
FL Hellä Siekkisen soveltavan kielitieteen väitöskirjan ”Työelämä, täältä tullaan - kielitaitoisina ja itseohjautuvina - Tutkimus opiskelijoista monimuotoisesti toteutetulla englannin opintojaksolla Jyväskylän ammattikorkeakoulussa” (Working life, here we come - with better language skills and with more readiness for self-directed learning A study of the students on a multi-form English course at the Jyväskylä University of Applied Sciences) tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Ritva Kantelinen (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Ari Huhta (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.
Tiedote Väitös: 23.4.2016 Osaamiseen mukautuva palaute auttaa oppimaan (Leontjev)
MA Dmitri Leontjevin soveltavan kielitieteen väitöskirjan ”ICAnDoiT: The Impact of Computerissed Adaptive Corrective Feedback on L2 English Learners" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Associate Professor Matthew Poehner (The Pennsylvania State University) ja kustoksena professori Ari Huhta (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.