Väitöstiedotteet Soveltavan kielentutkimuksen keskus

Tiedote Väitös: 27.5.2017 Puheen sujuvuus ei aina kerro kielitaidon tasosta (Olkkonen)
FM Sanna Olkkosen soveltavan kielitieteen väitöskirjan "Second and foreign language fluency from cognitive perspective" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä associate professor Patrick Snellings (University of Amsterdam) ja kustoksena FT Lea Nieminen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanniksi.
Tiedote Väitös: 23.4.2016 Osaamiseen mukautuva palaute auttaa oppimaan (Leontjev)
MA Dmitri Leontjevin soveltavan kielitieteen väitöskirjan ”ICAnDoiT: The Impact of Computerissed Adaptive Corrective Feedback on L2 English Learners" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Associate Professor Matthew Poehner (The Pennsylvania State University) ja kustoksena professori Ari Huhta (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.