Yliopistopäivät

Yliopistopäivät ja kauppakorkeakoulun 50-vuotisjuhla: kasvua yhteistyössä

Yliopistopäiviä vietetään tänä vuonna perjantaina 27.10. kauppakorkeakoulun 50-vuotisjuhlan hengessä. Kaikille avoin päivätapahtuma tuo yhteen yliopiston opiskelijoita ja tutkijoita sekä kaupungin asukkaita ja yrittäjiä. Lauantaina 28.10. tapahtuma jatkuu kauppatieteiden alumnien omalla ohjelmalla.

Jyväskylän yrittäjyyskenttä elää aktiivista muutoksen ja kehityksen aikaa. Samalla koko Keski-Suomi on hienossa kasvun suunnassa. Yliopistopäivillä päästään pureutumaan kasvun ja yhteistyön teemoihin niin yrittäjyyden, markkinoinnin kuin johtamisenkin näkökulmista. Luvassa on mm. puheenvuoroja, tarinoita ja paneelikeskustelua.

Yliopistopäiviä isännöi tänä vuonna 50-vuotisjuhliaan viettävä Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu, jonka juuret yltävät vuoteen 1967 filosofisen tiedekunnan kasvatustieteelliselle osastolle.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Yliopistopäivien ohjelma


Ohjelma- ja paikkatiedot täydentyvät kesän aikana.


Perjantai 27.10. klo 10–16

 

I Osio: Tervetuloa – yhteistyötä ja yrittäjyyttä

Ensimmäisessä osiossa kuullaan yliopiston uuden rehtorin tervetulotoivotus ja jaetaan tunnustuspalkintoja. Ääneen pääsee myös Jyväskylän uudistuva yrittäjyysyhteistyökenttä. Lisäksi kuullaan kasvun tarinoita ja esimerkkejä niin tutkijoiden kuin yrittäjienkin näkökulmista.

Lounastauko (omakustanteinen)

 

II Osio: Digitaalisuus ja markkinointi

Toisessa osiossa pureudutaan markkinoinnin saloihin sekä pohditaan mm. digitaalisuutta ja sisältömarkkinointia kasvun näkökulmasta.

 

Kahvitauko

III Osio: Vastuullinen johtajuus

Kolmannessa osiossa keskustellaan vastuullisesta johtajuudesta. Millaista johtajuutta kasvu vaatii? Kuinka työhyvinvointia johdetaan monikulttuurisessa organisaatiossa? Entä millainen johtaja voi muuttaa maailmaa?

Perjantain ohjelma jatkuu illalla kauppakorkeakoulun 50-vuotisjuhlaillallisella ja tiedekunnasta valmistuneiden publiikilla (kutsuvierastilaisuus).

 

Lauantai 28.10.

Kauppatieteilijöiden alumnitapahtuma

Ohjelmatiedot täydentyvät kesän aikana.

Ainejärjestö Pörssin Alumnien Alumniaiset-tapahtuma järjestetään lauantaina 28.10.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Jyväskylän yliopiston kauppatieteiden alumnit!

 

Lisätietoja:

Tiedottaja Asta Ruodemäki, Viestintäpalvelut, asta.ruodemaki@jyu.fi

Projektipäällikkö Susanna Hämäläinen, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu, susanna.m.hamalainen@jyu.fi

banner700x250_01.png