Bio- ja ympäristötieteiden laitos

Tiedotuskanavat

Perinteinen posti

Posti jaetaan heti sen saavuttua Ambiotican eri pisteissä sijaiseviin postilokeroihin. Postia tulee taloon kaksi kertaa päivässä, noin klo 9 ja klo 12. Samoina aikoina myös lähtee sisäinen/ulkoinen posti, joka kerätään hieman aiemmin lähtevän postin lokeroista. Lähettämiseen liittyviä yksityiskohtia voit kysyä toimistosta.

Sähköposti

Jokainen laitoksen työntekijä saa yliopiston sähköpostiosoitteen, katso IT-palveluiden ohjeita.

Sähköpostilistat

Henkilökohtaiset www-sivut

Henkilökunnan on mahdollista saada omaa kotisivutilaa osoitteeseen http://users.jyu.fi/~käyttäjätunnus. Lisätietoa tästä löydät IT-palveluiden sivuilta. Tässä myös ohjeita word-muodossa omien kotisivujen tekemisestä tai niiden muokkaamisesta.

Laitoskokous

Laitoksen asioista keskustellaan ja tiedotetaan vähintään kerran lukukaudessa järjestettävässä laitoskokouksessa, jonne henkilökunta ja opiskelijat ovat tervetulleita.

Yhteystietoja

  • Laitoksen työntekijöiden yhteystiedot löydät Henkilökunta-sivuilta. Varmistathan, että omat tietosi ovat sivuillamme oikein.
  • Koko yliopiston henkilökunnan puhelinnumero- ja sähköpostitiedot löytyvät Yhteystietohausta, pidäthän tietosi ajantasalla.
  • Laitoksen opiskelijoihin voi ottaa yhteyttä opiskelijoiden ainejärjestöjen Syrinx ry:n (bio- ja ympäristötieteet) sekä Otsoni ry:n kautta (Ympäristötiede ja -teknologia). Opetusasioissa voit myös ottaa yhteyttä opiskelijoiden opetuksen laadunvarmistajiin - laatuhemmoihin.

pakastinulkona.png