Bio- ja ympäristötieteiden laitos

Kukka

Tervetuloa perinteiseen Luontoiltaan kyselemään keskisuomalaisesta luonnosta ja tutkimusasemalla tehtävästä tutkimuksesta!

Konneveden tutkimusaseman piolookisen Luontoilta 4.7.2017 klo 18.00 alkaen

Tervetuloa perinteiseen piolookisen Luontoiltaan kyselemään ja kuuntelemaan keskisuomalaisesta luonnosta ja Konneveden tutkimusasemalla tehtävästä tutkimuksesta ja nauttimaan upeasta luonnosta Konneveden tutkimusasemalla! Luontoilta on kaikkien luonnonystävien kohtauspaikka.

Luontoillassa kysymyksiin ja havaintoihin ympäröivästä luonnosta vastaavat Jyväskylän yliopiston tutkijat ja asiantuntijat Minna-Maarit Kytöviita (kasvit), Jari Haimi (selkärangattomat eläimet ja maaperä), Harri Högmander (linnut), Heikki Helle (linnut ja nisäkkäät), Timo Marjomäki (kalat) ja Marko Haapakoski (nisäkkäät). Illan juontaa tutkimusaseman johtaja, professori, Hannu Ylönen.

Konneveden tutkimusasema yhteistyössä Konneveden 4H –yhdistyksen kanssa on järjestänyt Suuren linnunpönttökisan 1.5.–30.6.2017. Kilpailun voittajat julkistetaan Konneveden tutkimusaseman Luontoillassa tiistaina 4.7.2017.

Tutkimusaseman rannan Luontoillasta on muodostunut perinteinen Konnevesipäivien avaus. Jotta illasta tulisi antoisa, toivotaan luontoaiheisia kysymyksiä ennakkoon. Varmimmin saat vastauksen Luontoillan kysymyksiin lähettämällä kysymykset etukäteen, sähköpostitse osoitteeseen luontoilta@jyu.fi tai postitse osoitteeseen:

Luontoiltalapset ja luonto
Jyväskylän yliopisto / Konneveden tutkimusasema
Sirkkamäentie 220
44300 Konnevesi

Ohjelma:

 • Klo 13:00 Suuren linnunpönttökisan pönttönäyttely latogalleriassa avautuu
 • Klo 15:00 alkaen myynnissä kahvia, lettuja, makkaraa yms.
 • Klo 16:00 Taikuri Simo Aalto, Pikku Kakkosesta ja muualta tunnettu taikuri ”Jokeri Pokeri Box
 • Klo 18:00 Luontoilta

  Lisätietoja:

  Luontoilta 4.7.2017

  Tule kysymään ja kuulemaan perinteiseen Konneveden tutkimusaseman Luontoiltaan!
  Ti 4.7.2017 klo 18

  Luontoilta_tiainen

  Konneveden tutkimusasema

  Sirkkamäentie 220
  FI-44300 Konnevesi
  Finland
  Puh. +358 40 529 4756
  e-mail toimisto-konnevesi@jyu.fi

  Aseman kartta