Bio- ja ympäristötieteiden laitos

kongressitoiminta

Tutkimusta, opetusta ja kesämökkitunnelmaa Konnevedellä!

Tervetuloa viihtymään Konneveden tutkimusasemalle!

Konneveden tutkimussema tarjoaa upean ja ainutlaatuisen paikan kursseille, kokouksille ja seminaarille. Aivan rannan tuntumassa sijaitsevassa rantasaunassa on mahdollista järjestää esimerkiksi virkistyspäiviä ja erilaisia illanviettoja. Jyväskylän yliopiston yhteisöt, yliopiston ulkopuoliset organisaatiot ja yksityiset henkilöt voivat vuokrata aseman tiloja. 

Tutkimusasema tarjoaa käyttäjilleen sadan hengen luentosalin (sis. dataprojektori, fläppitaulu ja liitutaulu), kurssilaboratorion, n. 15 työhuonetta, moderneja tutkimustiloja, 100 hengen ruokasalin. Rantasauna sisältää kaksi löylyhuonetta, pesuhuoneet, pukeutumistilat ja takkahuoneen. Osallistujien kuljetukseen on autoja ja veneitä. Kurssien käyttöön on monenlaisia näytteenotto- ja analysointivälineitä. Tilojen, laitteiden ja kuljetusvälineiden käytöstä kannattaa sopia hyvissä ajoin jo kurssitilojen varaamisen yhteydessä.

Tutkimusasemalla on majoitustilat noin 70 hengelle. Suurin osa on kolmen huoneen soluasuntoja, jossa on yhteinen keittiö, suihku, ja WC:t. Makuuhuoneissa on tilat 2-3 hengelle. 

Aseman oma keittiö valmistaa tilaisuuksiin tarjoilun sopimuksen mukaan. Asemalla tarjotaan tavallisesti kurssi- ja seminaariaikoina aamiainen, lounas ja iltapala. Tilavarausta tehtäessä on mahdollista sopia myös muusta ruokailupalvelusta. Myös juhlaillallinen ruokalassa kuuluu palveluvalikoimaan.

Lisätietoja

Luontoilta 4.7.2017

Tule kysymään ja kuulemaan perinteiseen Konneveden tutkimusaseman Luontoiltaan!
Ti 4.7.2017 klo 18

Luontoilta_tiainen

Konneveden tutkimusasema

Sirkkamäentie 220
FI-44300 Konnevesi
Finland
Puh. +358 40 529 4756
e-mail toimisto-konnevesi@jyu.fi

Aseman kartta