KORJATTU: Exchange sähköpostipalvelussa haavoittuvuus, ennaltaehkäisevät toimenpiteet häiritsevät sähköpostiohjelmia 29.1.2019

exchange sähköposti palvelin haavoittuvuus sähköpostiohjelmat
18.2.2019 16:30

Päivitys: Microsoft on julkaissut tietoturvapäivityksen ja sitä asennetaan yliopiston postipalvelimille alkaen 18.2.2019 14:10

Päivityksen aikana postipalvelimista palvelee vain yksi kerrallaan, mikä voi aiheuttaa huomattavaa hitautta sähköpostin toimittamisessa. Tilanne palaa normaaliksi noin klo 16:30.

Tietoturva-aukko yliopiston postipalveussa. Ehkäisevät toimenpiteet aiheuttavat ongelmia postiohjelmille.

Kyberturvallisuuskeskus.fi julkaisi 29.1.2019 varoituksen joka koskee Microsoft Exchange postipalvelinta.

Microsoft Exchange postipalvelimelle ei ole toistaiseksi julkaistu päivitystä joka korjaisi haavoittuvuuden.

Jyväskylän yliopiston Exchange postipalveluiden ylläpito on tehnyt suositeltuja toimenpiteitä hyökkäysten ennaltaehkäisemiseksi. Valitettavasti toimenpiteet häiritsevät postiohjelmien toimintaa. Varmimmin yliopiston sähköposti toimii tällä hetkellä nettiselaimella osoitteessa email.jyu.fi
Mikäli käyttämäsi postiohjelma ei kykene vastaanottamaan sähköpostia lainkaan tai ei saa normaaleja ilmoituksia saapuneesta sähköpostista, kehotamme käyttämään sähköpostia selaimella kunnes tilanne palaa normaaliksi. Odotamme että Microsoft Exchange palvelimelle julkaistaan päivitys joka korjaa haavoittuvuden.

Pahoittelemme toiminnalle aiheutuvaa häiriötä.

Ei kuvaa
Settings