19.03.2014

Apple iPhone / iPad / iPod Touch ja henkilökunnan Exchange-sähköposti

Henkilökunnan Exchange-sähköpostin voi lisätä helposti iOS-käyttöjärjestelmää käyttäviin laitteisiin eli esimerkiksi Apple iPhone / iPad / iPod Touch. Tässä ohjeessa käydään läpi, kuinka henkilökunnan Exchange-sähköpostitili lisätään laitteeseen.

Sähköpostitilin lisääminen

1. Avaa "Asetukset" (Settings) -valikko ja valitse "Posti, yhteystiedot, kalenterit" (Mail, Contacts, Calendars)

2. Valitse "Lisää tili" (Add Account)

3. Valitse "Exchange"

4. Anna seuraavat asetukset:

• Sähköposti (Email): sähköpostiosoitteesi, eli useimmiten etunimi.tarkennin.sukunimi@jyu.fi
  • Salasana (Password): käyttäjätunnuksesi salasana
  • Kuvaus (Description): JYU Exchange (tai mitä tahansa muuta)

Valitse tämän jälkeen "Seuraava" ja lisää hetken kuluttua seuraavat asetukset:

• Palvelin (Server): email.jyu.fi
  • Domain: ad.jyu.fi
  • Tunnus (Username): käyttäjätunnuksesi (esim. mameikal)

Valitse uudelleen "Seuraava"

5. Valitse mitä kaikkea haluat synkronoida ja valitse sen jälkeen "Tallenna"