19.03.2014

Exchange-sähköpostin käyttö nettiselaimella (Outlook Web App)

Henkilökunnan Exchange-sähköpostia voi käyttää myös nettiselaimen kautta. Yliopiston työasemilla työskennellessä kannattaa käyttää Outlook 2010-ohjelmaa Exchangen käyttöön.

Nettiselaimella on käytettävissä Outlook Web App osoitteessa https://email.jyu.fi

Kirjautuminen tapahtuu aivan normaalisti yliopiston käyttäjätunnuksella. Kirjautumisessa EI käytetä sähköpostiosoitetta.

Kirjautuminen Outlook Web Appiin

1. Avaa nettiselaimella (esim. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari) osoite https://email.jyu.fi

2. Kirjoita yliopiston käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kohtiin "Käyttäjänimi" (User name) ja "Salasana" (Password) ja klikkaa "Kirjaudu sisään" (Sign in)

3. Kirjautumisen jälkeen sähköposti on samantien käytettävissä