19.04.2016

Kalenterin jakaminen

Voit jakaa oman kalenterisi muille Outlookin käyttäjille näin:
  • Klikkaa yläpalkista ”Share calendar” ja lisää sen henkilön Outlookin sähköpostiosoite, jolle haluat kalenterisi jakaa.
  • Valitse ”Details” –kohdasta mitä kalenterimerkintöjen tietoja jaetaan. Voit samalla pyytää, että vastaanottaja jakaa oman kalenterinsa sinulle.
  • Klikkaa lopuksi Send-nappia.

Kalenterin jakaminen

• Jos haluat jakaa kalenterin henkilölle, jolla ei ole Outlook-osoitetta, voit jakaa kalenterisi luomalla internet-linkin.
  • Kirjaudu Outlookin www-sovellukseen.
  • Avaa kalenteri ja valitse ylhäältä Jaa-pudotusvalikosta vaihtoehto Julkaise tämä kalenteri internetiin.

Kalenterin jakaminen julkaisemalla

• Seuraavassa näkymässä voit määritellä kuinka paljon kalenteristasi näytetään.

Kalenterin julkaiseminen

• Kun klikkaat Aloita julkaiseminen -linkkiä, kalenterista luodaan URL-osoitteen, jonka voit antaa muille, jotta he voivat tarkastella kalenteriasi.