26.04.2016

Outlookin kalenteri työasemalla

Jos käytät kalenteria mobiililaitteella, klikkaa ohjeeseen: Outlook-kalenterin käyttö mobiililaitteilla

• Avaa sähköposti ja klikkaa alareunasta kalenterin kuvaketta Kalenterin kuvake
  • Kalenterinäkymän yläreunassa on toimintopalkki, josta voit lisätä uusia tapahtumia, kokouskutsuja ja muokata esim. kalenterin oletusnäkymää (pv, vko, kk)

Outlookin kalenteri

• Kalenterin sivupalkissa näet minikalenterina kuluvan kuun sekä seuraavan kuukauden kalenterin (1.)
    • Voit liikkua kalenterissa klikkaamalla minikalenterin viikkonumeroa tai päivämäärää.
  • Outlook luo jokaiselle käyttäjälle oletuskalenterin nimeltä Calendar My calendars -valikon alle (2.)
  • Jos muut käyttäjät ovat jakaneet kalenterinsa sinulle (3.), tai olet tuonut kalentereita muista järjestelmistä (4.), ne näkyvät myös sivupalkin listassa.

Kalenterin sivupalkki