19.09.2018

Sähköpostiosoitteen käyttöönotto

Saadaksesi käyttöösi yliopiston sähköpostiosoitteen, tulee sinun ensin vahvistaa se.

Yliopiston sähköpostiosoitteen käyttöönotto

Saadaksesi yliopiston sähköpostin käyttöösi, sinun on ensin vahvistettava sähköpostiosoitteesi. Jos olet opiskelija, saat käyttöösi etunimi.x.sukunimi@student.jyu.fi osoitteen ja jos olet henkilökuntaa, saat käyttöösi etunimi.x.sukunimi@jyu.fi osoitteen (jossa x = mikä tahansa kirjain tai numero). Seuraa allaolevia vaiheita:

1. Mene selaimessa osoitteeseen Oma-palveluun http://account.jyu.fi
  2. Kirjaudu sisään järjestelmään yliopiston käyttäjätunnuksillasi.
  3. Valitse Käyttäjätunnus ja sähköposti
  4. Tarkista sähköpostiosoitteesi. Jos hyväksytsen käyttöösi sellaisenaan, klikkaa Tallenna-painiketta. Osoitteesi on nyt vahvistettu.
  5. Jos haluat valita jonkin muun etunimistäsi kuin osoitteessa tarjotun, klikkaa painiketta Muuta kutsumanimi/Change first name. Saat valikon, jossa on rekisterissä olevat nimesi, joista voit valita haluamasi. Valinnan jälkeen kirjoita Password-kenttään salasanasi ja klikkaa OK.
  6. Jos haluat muuttaa osoitteen tarkenninta (nimikirjain), klikkaa Muuta nimikirjain/Change Initial(s). Saat kentän, johon voit kirjoittaa tarkentimen sivulla annetun ohjeen mukaisesti. Paina tämän jälkeen OK.

Vahvistamisen jälkeen sähköpostiosoitteesi alkaa toimia opiskelijoilla välittömästi (Isa-posti) ja henkilökunnalla noin kahdessa tunnissa (Exchange).

Opiskelijoiden sähköposti löytyy osoitteesta http://isamail.jyu.fi ja ohjeet osoitteesta http://googletuki.jyu.fi

Henkilökunnan sähköposti löytyy osoitteesta https://email.jyu.fi/OWA.
Henkilökunnan sähköpostin ohjeet.

Jos nimessäsi on kirjoitusvirheitä tai puutteita, ota yhteys opiskelijapalveluihin (tai henkilökunta henkilöstöpalveluihin) jossa tiedot korjataan rekisteriin.