09.01.2019

Turvasähköpostin asennus ja käyttö

Jyväskylän Yliopistolla on käytössä Deltagon Sec@GW Outlook plugin joka mahdollistaa luottamuksellisen sähköpostin lähettämisen ja vastaanottamisen. Tässä ohjeessa käydään läpi ohjelman asennus ja käyttö.

Asennus

1) Avaa työpöydältäsi Software Center

Software Center

2) Kirjoita Software Centerin hakuun "sec@gw". Valitse hiirellä ohjelma

Sec@GW Plugin

3) Valitse "Install" ja noudata järjestelmän antamia ohjeita

Asennus

Käyttö

Käynnistä Outlook ja aloita kirjoittamaan uutta viestiä. Sec@GW plugin löytyy omalta välilehdeltään. Tarkempia ohjeita pluginin käyttöön löydät täältä:

Luottamuksellisen viestin lähetys

Luottamuksellisen viestin vastaanottaminen