19.04.2016

Uuden kalenterimerkinnän luominen

• Tuplaklikkaa kalenterissa sitä ajankohtaa, johon haluat uuden merkinnän tai valitse kalenterin toimintopalkista New appointment/Uusi tapahtuma. Saat auki ikkunan uudelle tapahtumalle.
  • Anna tapahtumalle aihe ja lisää halutessasi paikka, säädä alkamis- ja päättymisaika kohdalleen.

Uusi merkintä

• Voit määritellä tapahtuman lisäasetuksista miten merkintä näkyy muille käyttäjille kalenterissasi:
    • Show as: Free, Tentative, Busy, Out of Office
    • Kategoriat: onko kyseessä yksityinen tapahtuma, kiireellinen yms.
  • Voit myös määritellä tapahtumalle hälytyksen tai toistoja. Klikkaa lopuksi Save & close -painiketta.

Tapahtuman lisäasetukset