11.04.2019

eTentti ohjeet

etentti_kuvitus

Guide in English
Jos et löydä ohjeista apua, ota eTenttiin liittyvissä ongelmissa yhteyttä Digipalveluiden eTentti-tukeen:

eTentti-sovelluksen osoite: etentti.jyu.fi

Jyväskylän yliopiston EXAM-tenttitilat (klikkaamalla rakennuksen nimeä näet kartan)
Proxima X150 (auki 11.5.2019 saakka)
Agora AgC221 (avataan 13.5.2019)

Suositellut selaimet
Käytä Examia Firefoxilla tai Chromella, järjestelmä ei  toimi kaikilta osin Internet Explorer tai Edge -selaimilla. Joillakin mobiililaitteilla saattaa tenttivarauksen tekemisessä olla ongelmia.

EXAM vaatii, että käyttäjällä on aktiivinen sähköpostiosoite. Tarkista siis OMA-palvelusta käyttäjätietosi ja päivitä sähköpostiosoite, jos se puuttuu.

JY: Sähköisen tenttimisen yleisohjeet  |   eTentti tutuksi -tallenne

(Jos ohjeesta on myös video, movie-60.png kuvake vie suoraan ohjevideoon.)

Tentaattorille

HUOM! Osa alla olevista ohjeista vie EXAM-konsortion yhteisiin ohjeisiin. Joidenkin ohjeiden kuvakaappaukset saattavat näyttää hieman erilaisilta kuin JY:n EXAMin käyttöliittymässä mutta toiminnot ovat kuitenkin samat.

Tenttityypit

Kysymystyypit