06.09.2018

Langaton verkko (WLAN) Windowsilla

Yliopiston langattoman verkon käyttö Windows-käyttöjärjestelmällä. Verkkoon kirjautumisessa käytetään Jyväskylän yliopiston käyttäjätunnusta ja salasanaa.
  1. Langaton verkko (WLAN / Wi-Fi) Windows 8:lla ja Windows RT:llä Yliopiston langattoman verkon (jyu-student & jyu-staff) sekä eduroamin asetukset Windows 8:lle ja Windows RT:lle.
  2. Langaton verkko (WLAN / Wi-Fi) Windows 7:lla Yliopiston langattoman verkon (jyu-student & jyu-staff) sekä eduroamin asetukset Windows 7:lle.