03.09.2018

Käyttäjätunnuksen noutaminen verkkopankkitunnuksilla

Voit aktivoida verkkopankkitunnuksillasi Jyväskylän yliopiston käyttäjätunnuksen Rekisteröinti -palvelun kautta. Käyttäjätunnus on noudettavissa kun olet ottanut opiskelupaikan vastaan ja tietosi löytyvät yliopiston opiskelijarekisteristä.

Käyttäjätunnuksen aktivointi mahdollistaa jokaisen Jyväskylän yliopiston järjestelmän käytön. Opiskelijoiden tärkein järjestelmä on Korppi-opintotietojärjestelmä. Katso myös: Uuden opiskelijan tietopaketti

Voit esittää palveluun liittyviä kysymyksiä osoitteeseen useradmin@jyu.fi tai IT-palveluiden palvelupisteeseen.

Mikäli saat virheilmoituksen ilmoitathan siitä meille osoitteeseen useradmin@jyu.fi !

Käyttäjätunnuksen noutaminen

Tunnus on mahdollista noutaa verkkopankkitunnuksilla osoitteessa https://account.jyu.fi/register/ . Tunnistautuminen tapahtuu Suomi.fi -palvelun kautta. Tunnistautumisen jälkeen tulet seuraavalle sivulle:

Täytä lomakkeen tiedot puuttuvilta osin ja korjaa esim. osoitetiedot jos ne ovat muuttuneet. Voit tehdä muutokset myös myöhemmin OMA -palvelussa.

Käyttäjätunnukseksi voit valita jonkin alasvetovalikon vaihtoehdoista. Salasanan asetusta kannattaa miettiä, käytä pieniä ja suuria kirjaimia, numeroita tai erikoismerkkejä. Millainen on hyvä salasana .

Muista lopuksi hyväksyä käyttösäännöt ja painaa Rekisteröidy -painiketta. Tunnuksilla voit kirjautua OMA -palveluun, missä voit mm. valita opiskeluaikaisen sähköpostiosoitemuodon. Suositellaan tehtäväksi samantien. OMA -palvelun käyttöohje löytyy täältä.