06.09.2018

Asetukset

Omien Korppi-asetusten muuttaminen

Valitsemalla puusta Asetukset pääset muuttamaan omia Korppi-asetuksisiasi. Seuraavaksi selvennetään muutettavien asetusten merkitystä karkealla tasolla:

Kirjautumisasetukset

Voit halutessasi nostaa esimerkiksi automaattisen uloskirjautumisen aikarajaa 50 minuuttiin. Tällöin Korppi kirjaa sinut automaattisesti ulos järjestelmästä vasta 50 minuutin päästä, mikäli et käytä ohjelmaa siinä välissä. Voit myös poistaa uloskirjautumisen varmistuksen. Tällöin Korppi ei kysele, että haluatko varmasti kirjautua ulos.

Navigointiasetukset

Voit määritellä kalenterin sijainnin tai piilottaa sen halutessasi kokonaan. Vastaavasti voit piilottaa yläpalkin tai vasemman reunan navigointipuun. Sinulla on myös mahdollisuus itse säädellä millä tavoilla navigointi esitetään. Kuvassa 2 navigointi on esitetty vain muruspolkuna. Vastaavasti voit valita näytettäväksi vain vasemman reunan navigointipuun tai valita näytettäväksi molemmat muodot.

Sivun asettelu ja opasteet

Jos et pidä korpin ulkonäöstä, vaihda CSS-tyylitiedostoa. Etsi-korvaa toiminnon hyödyntäminen kannattaa esimerkiksi kurssikuvausten kopioinnin yhteydessä. Toiminnon avulla voit siis määrittää mitä sanaa sivulta etsitään (esim. syksy) ja millä kyseinen sana korvataan (esim. kevät). Avusteilla tarkoitetaan Korpin tarjoamia pieniä neuvoja käyttäjälle. Mikäli sinusta tuntuu, ettet niitä tarvitse, voit piilottaa ne huoletta.

Sähköpostiasetukset

Voit halutessasi muokata sähköpostiasetuksia.

Kalenteriasetukset

Voit määritellä tapahtumille alkamis- ja päättymisminuutit (on kätevää määritellä alkamisminuutiksi 15, sillä suurin osa luennoista alkaa vartin yli. Tällöin salivarauskin tulee laittaa alkamaan vasta vartin yli.

Mobiiliasetukset

Voit siirtyä mobiilikäyttöliittymään

Navigointiasetukset

Kuva 1. Navigointiasetukset