23.10.2018

Salit ja salivaraukset

Suurin osa Jyväskylän yliopiston tiloista on varattavissa Korpin kautta. Salivaraukset-kohdasta voit mm. hakea salien lukujärjestyksiä tai tehdä salivarauksia.

Voit katsoa tästä myös tallenteen tilavarauksen tekemisestä. movie icon 60 opacity

Ohjeet ja pelisäännöt salivarausten tekemiseen

  • Kaikilla yliopiston henkilökuntaan kuuluvilla on Korpissa oikeus tilavarauspyyntöjen tekemiseen. Mikäli varausoikeus puuttuu, oman organisaation Korppi-vastuuhenkilö voi lisätä oikeudet varauspyyntöjen tekemiseen.
  • Tilojen varauksissa noudatetaan ohjetta, jossa opetus jaetaan tasatunteihin (8-10, 10-12, 12-14, 14-16, 16-18 ja 18-20) siten, että käyttöaika voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Kokoukset, neuvottelut yms. voivat olla parittomina tunteina.
  • Tilavarausta tehtäessä tulee tapahtumalle antaa mahdollisimman kuvaava nimi, esimerkiksi "Tilapalveluiden suunnittelupalaveri".
  • Kurssin tapahtumien tilavaraukset tulee aina tehdä kurssin kautta. Varaukset tehdään vain sille ajalle, jolloin todellinen tarve on, esimerkiksi klo 10:15-11:45 ja tehty tilavaraus on peruttava aina, jos tapahtuma peruuntuu. Peruuttamatta jääneet varaukset laskutetaan varauksen tekijältä jälkikäteen.

Kaikille

Varauspyyntöjen tekijöille

Tehokäyttäjille: salivarauspyyntöjen tekeminen, selaaminen ja poistaminen

Suorat varausoikeudet omaaville