05.09.2018

Tentit

Opiskelija voi ilmoittautua tenttiin.

Tenttiin ilmoittautuminen

1. Napsauta Tentit -painiketta, mikäli haluat selata tenttipäiviä ilman sisäänkirjautumista. Vaihtoehtoisesti: kirjaudu ensin Korppiin. Valitse Opinnot - Tentit - Ilmoittautuminen.
  2. Etsi tentti: valitse alasvetovalikosta laitos/oppiaine tai etsi opintojakson nimellä tai koodilla. voit myös halutessasi määritellä aikavälin
  3. Napsauta Näytä tentit listana / taulukkona -painiketta.
  4. Jos haluat ilmoittautua tenttiin: napsauta listalta tentin nimeä, joka on linkki ja vie sinut tarkastelemaan tentin tarkkoja tietoja. Napsauta Ilmoittaudu -painiketta.
  5. Kirjaudu sisään tunnuksillasi Korppiin (mikäli et ollut jo kirjautuneena).
  6. Korppi kysyy vielä varmennoksen: Olet ilmoittautumassa seuraaviin tentteihin... Hyväksy napsauttamalla Kyllä -painiketta.
  7. Voit tarkistaa tentti-ilmoittautumisesi: valitse Opinnot - Tentit.
  8. Joissakin tenteissä voi olla käytössä ilmoittautumisen vahvistaminen. Opiskelijalle lähetetään ilmoittautumisen vahvistuspyyntö viikkoa ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Hänellä on viikko aikaa vahvistaa ilmoittautumisensa. Mikäli ilmoittautumista ei vahvisteta, poistetaan opiskelija tentistä vahvistamisajan päättymisen jälkeen. Lisätietoja vahvistamistoiminnon opettajan ohjeista.

Tenttien haku

Ilmoittautumisen poistaminen

1. Valitse Opinnot-Tentit-Tulevat -kohdan alta haluamasi tentti.
  2. Klikkaa Poista ilmoittautuminen... -painiketta.
  3. Varmista poisto varmistussivulla klikkaamalla Kyllä-painiketta.

Ilmoittautumisen peruminen