06.10.2016

En pääse Korppiin sisään vaikka aivan varmasti muistan oikein käyttäjätunnukseni ja salasanani

Varmista, että selaimessasi on evästeiden (keksit, cookies) käyttäminen sallittu. Ilman evästeitä Korppi-järjestelmä ei toimi. Eri selaimissa evästeiden asetukset löytyvät seuraavasti:

• Mozillassa Menu-valikosta kohdasta Options|Privacy|History valitsemalla pudotusvalikosta vaihtoehdon Use custom settings for history.
  • Chromessa Menu-valikosta kohdasta Settings|Privacy: Content settings.
  • Operassa evästeiden asetukset löytyvät kohdasta File|Quick Preferences|Enable cookies tai Työkalut|Pika-asetukset|Evästeet käytössä.
  • Internet Explorerissa evästeiden asetukset löytyvät kohdasta Tools|Internet Options|Privacy|Advanced tai Työkalut|Internet asetukset|Yksityisyys|Lisäasetukset.
  • Safarissa: Preferences|Privacy|Cookies and website data