02.03.2017

Kuinka ilmoittaudutaan tenttiin?

1. Kirjaudu Korppiin. (Ei välttämätöntä tässä vaiheessa, tunnus ja salasana kysytään joka tapauksessa ilmoittautumisen yhteydessä.)
  2. Vasemmasta navigointipuusta valitse kohta Tentit.
  3. Valitse tiedekunta tai laitos, jonka tentteihin haluat ilmoittautua.
  4. Paina Näytä tentit listana- tai Näytä tentit taulukkona -painiketta sen mukaan millaisessa muodossa haluat tenttien näkyvän (lista tai taulukko).
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Listasta opintojakson nimeä klikkaamalla pääset tarkastelemaan tentin tarkempia tietoja. Tarkemmissa tiedoissa on myös Ilmoittaudu tenttiin -painike.
    • Taulukosta voit painaa Tentti-linkkiä, jolloin näet tentin tarkemmat tiedot ja Ilmoittaudu tenttiin -painikkeella voit ilmoittautua ko. sivulta.
    • Tenttilistasta tai -taulukosta voit myös ilmoittautua suoraan useampaan kuin yhteen tenttiin: merkitse tentin edessä oleva valintaruutu valituksi, selaa sivu alareunaan ja paina Ilmoittaudu valittuihin tentteihin -painiketta.