06.09.2018

Mielisalit

Mielisalit eli usein tarvitsemasi salit on oma, henkilökohtainen saliryhmäsi, johon voit lisätä sellaisia saleja, joita käytät ja tarvitset usein. Mielisalit näkyvät Paikka -valintalistoilla ja listaa voi muokata lisäämällä ja poistamalla siitä saleja.

Salin lisäys mielisaleihin

Voit lisätä saleja mielisaleihin kahdella tavalla:

1. Voit lisätä salin mielisaleihin, kun olet tekemässä varausta. Tällöin salin haku -sivulla valitse salien kohdalta Lisää mielisaleihin valintaruudut ja varsinaisen varattavan salin löydyttyä paina Valitse -painiketta.

tai

2. Voit valita puusta Salivaraukset - Mielisalit. Mielisalit -sivulta näet salit, jotka kuuluvat mielisaliryhmääsi.

• Jos sinulla ei ole mielisaleja määriteltynä, paina linkkiä Luo mielisaliryhmä.
  • Jos sinulla on jo mielisaleja, mutta haluat lisätä, klikkaa linkkiä Muokkaa mielisaliryhmää ja paina avautuvulla sivulla Lisää saleja ryhmään -painiketta.
  • Kirjoita hakuehtokenttään hakusana, jolla haet saleja.
  • Valitse salit, jotka haluat mielisaliryhmääsi, ja paina Lisää mielisaliryhmään.
  • Saliryhmään liittyvistä henkilöistä ei tarvitse välittää, koska kyseessä on henkilökohtainen saliryhmä

Mielisaliryhmän muokkaaminen

1. Salivaraukset - Mielisalit -sivulta löydät linkin Muokkaa mielisaliryhmää, jota klikkaamalla pääset poistamaan ja lisäämään mielisalejasi.

• Kohdasta Saliryhmään liittyvät salit voit poistaa saleja mielisalilistasta valitsemalla kyseisen salin valintaruutu ja painamalla Poista valitut ryhmästä -painikkeella.

2. Salin linkistä näet salin kuluvan viikon lukujärjestyksen. Mielisalien viikkolukujärjestykset -linkistä saat omien mielisaliesi lukujärjestykset kalenteriin ja tarvittaessa myös PDF -muotoisena.