06.09.2018

Omien varausten selailu

Tarkastele kootusti omia varauspyyntöjäsi ja varauksiasi

1. Valitse puusta Salivaraukset - Varauspyyntöni tai klikkaa salivarauksien pääsivulla linkkiä Näytä salivaraukseni.

2. Määritä aikaväli ja paina Hae.

Halutessasi voit hyödyntää seuraavia asetuksia:

• Klikkaa linkkiä Valitse näytettävät kentät, jos haluat muokata raportissa näytettäviä tietoja ja niiden järjestystä.
  • Voit poistaa tarpeettomia varauksia valitsemalla valintaruudun sopivan rivin kohdalta. Varaukset poistuvat painamalla Poista valitut varaukset/pyynnöt -painiketta.
  • Toinen vaihtoehto on piilottaa osa varauksista. Tällöin valitse haluamasi rivin (varauksen) edessä oleva valintaruutu ja paina Piilota varaukset. Voit katsoa piilottamiasi varauksia klikkaamalla Näytä piilotetut varaukset -linkkiä.
  • Voit järjestää varaukset haluamasi kentän mukaan painamalla kentän nimeä.
  • Tapahtuman nimeä painamalla näet tapahtuman tiedot.
  • Salin nimeä painamalla näet salin tilanteen varausviikolla.
  • Jos haluat katsoa sellaisia varauksia, joiden alkamisaika on jo mennyt, valitse Näytä myös vanhat varaukset. Tällöin eteesi aukeaa lista kaikista varauksistasi.
  • Jos haluat katsoa varauksia tietyllä aikavälillä kirjoita Aikaväli -kenttiin haluamasi aikavälin alkupäivämäärä ja loppupäivämäärä. Paina sen jälkeen Hae -painiketta ja näet aikavälin varaukset.