06.09.2018

Salien lukujärjestysten selailu

Voit selailla Korpissa olevien yliopiston salien lukujärjestyksiä. Lukujärjestyksissä näkyvät saleille tehdyt salivaraukset (sekä pyynnöt että vahvistetut varaukset).
Vaihe Toiminto
1. Valitse puusta Salivaraukset -> Lukujärjestykset
2. Kirjoita Hakuehto-kohtaan esimerkiksi haluamasi salin nimi tai osa siitä. Voi hakea myös rakennuksen nimellä. Voit antaa myös useita nimiä pilkuilla erotettuina.
3. Valitse haluamasi salit tai saliryhmät. Paina Näytä viikkolukujärjestys valituista -painiketta, niin pääset selailemaan sali(e)n lukujärjestyksiä.

Mielisaliesi lukujärjestyksiä pääset selailemaan helpoiten kohdasta Salivaraukset -> Mielisalit klikkaamalla salin nimeä. Yksittäisen salin lukujärjestykseen pääset myös salin tiedoissa olevan Viikkolukujärjestys-linkin kautta.

Tulostettavan lukujärjestyksen tekeminen

Vaihe Toiminto
1. Valitse puusta Salivaraukset -> Lukujärjestykset
2. Kirjoita Hakuehto-kohtaan esimerkiksi haluamasi salin nimi tai osa siitä. Voi hakea myös rakennuksen nimellä. Voit antaa myös useita nimiä pilkuilla erotettuina.
3. Valitse haluamasi salit tai saliryhmät. Paina Tee tulostettava lukujärjestys valituista -painiketta. Järjestelmä luo valituista saleista PDF-muotoisen sali(e)n viikkolukujärjestyksen, jonka voit tulostaa. Järjestelmä muistaa kultakin käyttäjältä vain yhden raportin, joten PDF-tiedostot kannattaa tallentaa kovalevylle, jos niitä haluaa tarkastella myöhemminkin.

Alapuolella on vielä tulostamista selkeyttäviä ruutukaappauksia.

Salivaraukset

Lukujärjestykset