06.09.2018

Salivarauksen tekeminen

Salivarauksen tekeminen kurssille

Salivarauksen tekeminen kurssille on neuvottu kurssihallinnan ohjeissa.

Salivarauksen tekeminen muulle tapahtumalle kuin kurssille

Voit tehdä Korpissa salivarauksen tapahtumalle, joka ei liity mihinkään kurssiin. Tällöin sinun tulee ensin luoda tapahtuma. Tapahtuman tyyppi voi olla henkilökohtainen tapahtuma tai ryhmän tapahtuma. Korppi-sihteerit voivat luoma myös organisaation tapahtumia, tapahtumia toiselle henkilölle tai tapahtumakalenterin tapahtumia. Tapahtuman tyyppi kannattaa valita tapahtuman luonteen mukaan.

1. Aloita tapahtuman luonti seuraamalla tapahtuman luomisen ohjetta. Kohdassa 4.3. valitse Valitse sali -kohtaan Etsi vapaa sali.
  2. Klikkaa Seuraava-painiketta.
  3. Hae vapaita saleja haluamasi hakuehtojen mukaisesti (ks. kuva 1). Voit esimerkiksi valita tietyn rakennuksen salit tai määritellä haettavaksi Agoran salit, joihin mahtuu vähintään 20 ihmistä. Tarvittaessa myös salin tyypin voi määritellä, jos tarvitsee tapahtumalle esimerkiksi mikroluokan. Jos haluat varata tietyn salin, voi salin nimen (tai osan siitä) kirjoittaa Hakusana-kohtaan. Kun olet määritellyt haluamasi hakuehdot, klikkaa Seuraava-painiketta.
  4. Avautuvalla sivulla (ks. kuva 2) näytetään kaikki salit, jotka ovat vapaina tapahtumasi aikaan ja joihin sinulla on salivarauspyyntöoikeus. Mikäli salin valintaruudulla on vaaleanpunainen reunus, on saliin jo tehty varauspyyntö, joten sinun kannattaa valita jokin toinen sali. Valitse listasta haluamasi sali ja klikkaa Seuraava-painiketta.
    • Mikäli haku ei löydä yhtään salia valittavaksi, mutta Salit, jotka olisivat vapaita, mutta joihin sinulla ei ole oikeutta -otsikon alle on listattu saleja, sinulla ei ole kyseisiin saleihin varausoikeuksia. Mikäli olet yliopiston henkilökuntaa on kyse todennäköisesti siitä, että sinua ei ole lisätty organisaatiosi henkilökuntaryhmään. Yliopiston henkilökuntaryhmiin kuuluvilla on varauspyyntöoikeus lähes kaikkiin yliopiston tiloihin. Ota yhteyttä organisaatiosi Korppi-sihteeriin, joka voi lisätä sinut henkilökuntaryhmään.
  5. Tarkista tapahtuman luonnin viimeisessä vaiheessa, että tapahtuman tiedot ovat oikein sekä määrittele varauksen yhteyshenkilö. Yhteyshenkilölle tulee tieto varauspyynnön vahvistamisesta sekä mahdollisesta perumisesta. Määrittele varauksen laitos- ja maksajaorganisaatiotiedot. Luo tapahtuma Luo tapahtuma ja tee salivaraus -painikkeesta.

Salin haku

Kuva 1. Salin haku.

Hakutulokset

Kuva 2. Hakutulokset.