05.09.2018

Salivarausten henkilökohtaiset asetukset

Korppi lähettää salivarauspyynnöistä ja vahvistuksista käyttäjälle sähköpostia, jos käyttäjällä on henkilökohtaisissa salivarausasetuksissa tämä toiminto valittuna. Asetukset löytyvät valitsemalla sivupalkista Salivaraukset >> Asetukset.

Ruksaa ne Korpin salivaraustoiminnot, joista haluat viestin sähköpostiisi ja paina Tallenna-nappia. Viesti lähtee Korpista heti kun esim. varauspyyntö on hyväksytty tai hylätty.

Salivarausasetukset