05.09.2018

Kuinka teen salivarausraportin?

1. Valitse navigaatiosta vasemmalta Salivaraukset -> Raportit. Hakusivun yläosan linkeistä voit määritellä raportin kentät.
  2. Anna aikaväli-kenttiin oikeat päivämäärät (esim. 1.9.2015 ja 31.12.2015).
  3. Syötä "Salien haku" -kenttään salien nimet (tai alkua nimestä, voit hakea useita saleja, kun erotat hakuehdot pilkulla): esim. AgB1, AgB2 ja paina Hae-painiketta.
  4. Valitse hakutuloksista oikeat salit ruksaamalla valintaruutu salin nimen edessä.
  5. Kenttään "Organisaation nimi tai kustannuspaikka" kirjoita laitoksen/yksikön nimi ja paina sen vierestä Hae-painiketta.
  6. Valitse organisaatioista oikeat laitokset (otsikko hämäävästi: "Hakutulokset (kurssit)").
  7. Lopuksi paina painiketta "Näytä tekstiraportti" (tai Näytä taulukkomuodossa, jos haluat taulukkona).

Hakuehdot
    Salivarausraportin hakuehdot