11.01.2019

Avoimet kurssit (kirjautuneille käyttäjille)

Moodleen voi luoda kaikille avoimia kursseja, joihin ei tarvitse tietää kurssiavainta ("salasanaa"), tai ilmoittautua missään järjestelmässä.

Moodlen kursseille vaaditaan ilmoittautuminen opintotietojärjestelmien kautta tai kurssiavain, jolla opiskelija voi itse rekisteröityä kurssille. Jos haluat tehdä avoimen kurssin:

1. Luo kurssialue Moodlen kurssitilauslomakkeella
  2. Valitse asetukset, eli ratas-kuvake kurssisivulta ja valitse Lisää...
  3. Valitse Käyttäjähallinta ja Osallistujien lisäämistavat
  4. Salli opiskelijoiden itserekisteröityminen poistamalla silmä-kuvakkeesta rasti yliviivaus