20.09.2018

Office 365 tilin aktivointi

Office 365 tilin aktivoiminen

Henkilökunta ja tutkinto-opiskelijat: Saat Office 365 tilin käyttöösi aktivoimalla palvelun sso.jyu.fi palvelussa ja sen jälkeen kirjautumalla Office 365 palveluun Jy:n käyttäjätunnuksella.

• Voit tutustua Microsoftin käyttöehtoihin ja tietosuojalausekkeeseen

• Kirjaudu Jy:n käyttäjätunnuksellasi palveluun sso.jyu.fi

• Aktivoi palvelu menemällä Oma - omien tietojen hallinta. Siirry välilehdelle Palvelut.  Valitse Microsoft Office 365 -pilvipalvelut ja [Tallenna] sivun alareunasta
    (Punainen [Ei käytössä] vaihtuu vihreäksi [Käytössä])

• Pääset kirjautumaan palveluun osoitteessa office365.jyu.fi

• Syötä kenttään JY:n käyttäjätunnuksesi organisaatiopäätteellä, eli lisää @jyu.fi (käyttäjätunnus@jyu.fi - esim. mameikal@jyu.fi).  Opiskelija, Huom! Tuohon EI siis tule @student.jyu.fi vaan pelkkä @jyu.fi.
    Syötä tunnukseen liittyvä salasana ja kirjaudu sisään.

• Käytössäsi on selaimessa Office online (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) ja Yammer.

• Voit myös asentaa uusimman Officepaketin omille laitteillesi sivun office365.jyu.fi kautta.
    Asennettu ohjelmisto aktivoidaan käyttäen käyttäjätunnustasi@jyu.fi ja yliopiston salasanaasi.
    Ohjelmiin kirjaudutaan sisään käyttäen käyttäjätunnustasi@jyu.fi ja yliopiston salasanaasi.