10.04.2019

Turnitin-raportin tulkinta ja opettajan kommentit

Saat Turnitinin Feedback-studio-raportista tietoa vastaavuuksista sekä opettajan kirjalliset kommentit työstäsi ja mahdollisesti myös äänipalautteen.
  • Avaa Turnitin-tehtävä ja klikkaa prosenttiluvun vieressä olevaa väripainiketta

Opiskelija avaa Turnitin-raportin

• Avautuvasta Feedback-studio -raportista:

Vastaavuudet muissa lähteissä

Lue Turnitinin löytämistä vastaavuuksista muissa lähteissä  punaisilla työkaluilla.
    Klikkaa ensin prosenttilukua, jotta vastinenäkymä/lähteet avautuu listana oikeaan reunaan:

Vastinenäkymä opiskelijalle

• Lähteet on numeroitu/väritetty ja sama vastinenumero ja -väri näkyy tekstissä.
    (väreillä teksteissä ei ole muuta merkitystä kuin että ne viittaavat aina tiettyyn lähteeseen)

3. Vaihtoehtoisesti: voit edetä tekstiäsi lukien ja värillisellä kohdalla klikata tekstissä olevaa numeroa,, jolloin vertailuikkuna avautuu:

Lähde tekstissä

• Voit avata koko alkuperäisen tekstin Kokoteksti-painikkeesta.

Suodattaminen:

• Voit halutessasi suodattaa pois lähdeluettelon tai suorat lainaukset, jolloin prosenttiosuus pienenee: klikkaa ensin Suodatin-painiketta ja klikkaa sitten valintarasteja: Jätä lainaukset pois sekä Jätä lähdeluettelo pois.

Suodatin opiskelijalle

Opettajan kommentit

Voit lukea opettajan yleispalautteen työstä tekstinä tai kuunnella äänitiedostona:
klikkaa ensin sinistä  puhekupla -painiketta:

Lue ohjaajan yleispalaute         Lue tai kuuntele ohjaajan palaute

Tekstissä voi olla tiettyyn kohtaan opettajan lisäämiä kommentteja (tekstissä sininen palkki): klikkaa sinistä palkkiaja voit lukea kommentin laajemman sisällön

Lue opettajan tekstikommentit

*******
Lähde: Lappeenrannan teknillinen yliopisto; Turnitin opettajan ohjeet Nämä ohjeet on muokattu sovellettavaksi Jyväskylän yliopistossa.