14.01.2019

Uuden tehtäväversion palauttaminen

Opiskelija voi palauttaa uuden version tehtävästään, johon hän on tehnyt korjauksia Turnitin-raportin pohjalta. Huom. jos tarvitset vielä jälkikäteen vanhan tiedoston raportin, tulosta se itsellesi ennen uuden version palauttamista!

Voit halutessasi palauttaa uuden version työstäsi.

1. Avaa Turnitin-aktiviteetti ja klikkaa Palauta työ –painiketta.
  2. Lataa uusi tiedosto.
  3. Klikkaa Uudelleenpalautus -painiketta.

Palauta uudelleen uusi versio

HUOM: jos haluat vanhan dokumenttisi raportin talteen, tallenna se FeedBackstudio-raportista ennen uuden tiedostoversion palauttamista!

1. Klikkaa nuoli-painiketta.
2. Valitse Nykyinen näkymä => saat raportistasi .pdf-tiedoston, jossa on alkuperäinen teksti sisältäen mm.  opettajan kommentit sekä tiedot vastaavuuksista ja lähteistä.

Lataa vanha raportti