11.09.2018

Yleistä

Mikä on Skype for Business ja mihin sitä voi käyttää?

Logo

Skype for Business on Jyväskylän yliopiston henkilökunnan käytössä oleva pikaviesti- ja videoneuvottelusovellus. Sovelluksen avulla on mahdollista pitää yhteyttä myös ulkopuolisten organisaatioiden Skype for Business -palvelua käyttäviin henkilöihin sekä Skypen kuluttajaversion käyttäjiin.

Skype for Businessillä voit muun muassa:

1. Soittaa ja vastaanottaa ääni- sekä videopuheluita.
  2. Lähettää ja vastaanottaa pikaviestejä.
  3. Järjestää ääni- ja videopalavereja usean käyttäjän kesken.
  4. Esittää näyttöruutusi sisällön kokoukseen osallistujille
  5. Tallentaa kokouksen

Skype for Business täydentää lisäksi muiden Microsoft Office -pakettiin kuuluvien ohjelmien toiminnallisuutta ja mahdollistaa esim. käyttäjien läsnäolotietojen näyttämisen sekä Outlookin käyttämisen Skype for Business -palavereiden järjestämiseen. Skype for Business tunnettiin aiemmin nimellä Microsoft Lync.