27.08.2018

Hakeminen koulutusjohtamisen perusopintoihin

Haku syksyllä 2018 alkavaan koulutukseen on päättynyt. 

Perusopinnot - sinulle, joka tavoittelet rehtorin kelpoisuutta tai tähtäät muihin kasvatus- ja koulutusalan johtotehtäviin. 
Koulutukseen voi hakea kahdessa eri haussa:

    • Maksupalveluhaku jo kentällä oleville opettajille ja muunlaisissa opetus- ja kasvatusalan tehtävissä toimiville sekä apulais- ja vararehtoreille.
    • Sivuainehaku Jyväskylän yliopiston perustutkinto-opiskelijoille.

Koulutuksen aloittava ryhmä muodostuu yhteisesti näissä kahdessa eri haussa valituista henkilöistä ja opintojen sisältö on kaikille yhteinen. Maksupalveluhaussa valittavien määrä määrittyy hakuprosessin aikana. Jyväskylän yliopiston sivuainehaun kiintiö on 10 perustutkinto-opiskelijaa.

Maksupalveluhaku

Koulutusjohtamisen perusopintojen maksupalveluhaku on tarkoitettu opettajille ja muunlaisissa opetus- ja kasvatusalan tehtävissä toimiville sekä oppilaitosten apulais- ja vararehtoreille. Haku tapahtuu maksupalveluhaun hakulomakkeella ja valinta ilmoittautumisjärjestyksen mukaan. Hakuajan päätyttyä hyväksytyille lähetetään sitova ilmoittautumislomake, joka tulee palauttaa instituuttiin.

Koulutuksen hinta: 2814,50 €. Maksu voidaan suorittaa useassa erässä.

Haku koulutukseen on päättynyt. 

Sivuainehaku yliopiston opiskelijoille

Koulutusjohtamisen perusopintoihin voivat hakea Jyväskylän yliopistossa ensimmäistä perustutkintoaan suorittavat opiskelijat. Hakijalla tulee olla hakuajan päättymishetkellä opinto-oikeus opettajan pedagogisiin opintoihin. Opiskelijavalintaan kuuluu esivalinta ja valintahaastattelu.

Opiskelijakiintiössä valituille opiskelijoille koulutus on maksuton.

Sivuainehaku on päättynyt 31.3.2018. Valintahaastattelukutsut on lähetetty viikolla 16. 

Lisätiedot

Anu Sopanen
anu.m.sopanen@jyu.fi