06.11.2018

Pro gradu -tutkielmaryhmiin hakeminen

Aiheen valinta ja opintojen kevätpäivä

Tulevan lukuvuoden pro gradu -tutkielmaryhmiä koskeva informaatio päivitetään nettisivuille. Nettisivuilla listataan tulevien pro gradu -tutkielmaryhmien vetäjät, tarjolla olevien tutkielmien aiheet ja/tai seminaarien yleiset teemat sekä ryhmiin toivottavien opiskelijoiden määrä ja mahdolliset erityistoivomukset (aiemmat opinnot) ja aikataulut.

Torstaina 25.4 järjestetään Psykologian opintojen kevätpäivä.

Henkilökunnan edustajat ja projekteihin osallistuneet opiskelijat ovat valmiita kertomaan tulevista aiheista ja jo tehdyistä töistä (posterinäyttelyt, selailtavat esimerkkigradut tms.). Toiveena on aktiivinen osallistuminen puolin ja toisin!

Mikäli et pääse opintojen kevätpäivään ja  haluat lisätietoja pro gradu -tutkielmien aiheista tai sinulla on erityisiä aikataulullisia kysymyksiä, ota mieluusti suoraan yhteyttä ilmoitettuihin ohjaajiin sähköpostitse tai käyttäen vastaanottoaikoja.

Gradu tehdään ensisijaisesti parityönä

Pyydämme huomioimaan, että psykologian laitos suosittelee pro gradu -tutkielman tekemistä ensisijaisesti parityönä (myös kolmen hengen työskentelyryhmät ovat mahdollisia).

Jos sinulla on valmis paritoive, mainitse se hakemuksessasi. Paria ei tarvitse kuitenkaan olla hakuvaiheessa vielä tiedossa, riittää kun ilmaiset halukkuutesi parityön tekemiseen hakemuksessa. Ohjaaja voi tarvittaessa auttaa omassa ryhmässään parien muodostamisessa ennen prosessin alkua.

Hakeminen graduryhmiin

Graduryhmiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella: Graduhakulomake

Hakuaika päättyy maanantaina 6.5.2019.

Opiskelijan tulee hakea neljään eri ryhmään (ensisijainen, toissijainen,kolmas ja neljäs toive).

Tieto valinnoista toukokuussa

Tieto graduryhmäjaosta tulee toukokuun loppuun mennessä laitoksen nettisivulle.