19.11.2018

Lapsi- ja perhetutkimuksen toimijat

Lapsi- ja perhetutkimus on rakennettu integroiden Jyväskylän yliopiston Perhetutkimuskeskuksen ja LaNKa-tutkijaverkoston toiminnot. Lapsi- ja perhetutkimuksen henkilöstöön kuuluvat tällä hetkellä perhetutkimuksen professorina työskentelevä Kimmo Jokinen sekä koordinaattorina toimiva yliopistotutkija Eija Sevón.

Lapsi- ja perhetutkimuksella on ohjausryhmä, jonka jäsenet edustavat eri tiedekuntia ja Jyväskylän ammattikorkeakoulua. Ohjausryhmässä on myös Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymän edustajana Päivi Fadjukoff. Lapsi- ja perhetutkimus on vahva toimija niin Keski-Suomessa, valtakunnallisesti kuin kansainvälisesti. Verkostoon kuuluu yli sata alan tutkijaa ja väitöskirjantekijää Jyväskylän yliopistossa.

Voit liittyä Jyväskylän yliopiston monitieteiseen lapsi- ja perhetutkimuksen verkostoon ottamalla yhteyttä yliopistotutkija, koordinaattori Eija Sevóniin. Verkostolla on oma sähköpostilista ja verkosto järjestää aamukahvitilaisuuksia ajankohtaisista teemoista, joihin ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita. Tiedot tilaisuuksista löydät aina etusivulta.

Lapsi- ja perhetutkimuksen toimijat:

  • tutkijoita
  • ohjausryhmä
  • yhteistyökumppanit