28.05.2018

Michel Vanderbroeck pitää kunniatohtorin luennon Tampereella 16.08.2018

Tampereen yliopisto järjestää promootion 16.-18.8.2018. Osana juhlallisuuksia pidetään symposium, jossa luennoivat Tampereen yliopiston kunniatohtorit, professori Michel Vanderbroeckin ja kirjailija Risto Ahti. Professori Vanderbroeck toimii CHILDCARE-hankkeen tieteellisen ohjausryhmän jäsenenä.

Linkin takana tarkempi ohjelma. Lämpimästi tervetuloa!

--

The University of Tampere will organize a joint conferment of doctors and honorary doctors on 16-18 August 2018.

The honorary doctors of the University of Tampere, professor Michel Vanderbroeck and author Risto Ahti will give their Honorary Doctors’ lectures and you have an opportunity for a short while to discuss the theme of the symposium with our guests. Professor Vanderbroeck is a member of CHILDCARE-project’s scientific advisory board.

Please, see the programme of the Scientific Symposium held during the joint conferment. You are welcome to participate!