kuva

3T - Terveys, Turvallisuus, Tekoäly

2.11.2017

3T - Terveys, Turvallisuus, Tekoäly

Paikka: Jyväskylän Paviljonki
Aika: torstai, 2.11.2017 klo 9:00-16:30

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri ja Jyväskylän yliopisto järjestävät yhteistyössä myös Älyllä terveyteen - Älyllä tulevaisuuteen -tiedepäivän keskiviikkona 1.11.2017 Jyväskylän yliopistolla, päärakennuksen juhlasalissa (C1) kello 9-16.45. Päivän ohjelma, lisätietoja ja ilmoittautuminen.

Tervetuloa Jyväskylään Terveydenhuolto, Tekoäly ja Turvallisuus -tilaisuuteen (3T). 3T tarjoaa osallistujille ajan tasalla olevan kattavan kuvan tekoälyn hyödyntämisestä ja digitalisaation edellyttämästä kyberturvallisuudesta huolehtimisesta sote-palvelujen kehittämisestä.

Digitalisaatio on tehokkaassa ja vaikuttavassa sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestelyssä ja tuottamisessa välttämätön ja merkittävä tekijä. Meneillään olevan sote-uudistuksen onnistuminen on siitä voimakkaasti riippuvainen. Digitalisaatio vaatii hyvin hoidettua ja kattavaa tietoturvaa, tietosuojaa, riskienhallintaa ja osaamista kaikkien osatekijöiden kohdalla (laitteet, ihmiset, kiinteistöt, ohjelmistot, verkot jne) – siis kyberturvallisuuden näkökulmaa.

Sote-palvelut ovat tietointensiivisiä – potilastiedot ovat luottamuksellisia, palvelupolut eivät toimi ilman oikean tiedon sujuvaa siirtymistä toimijoiden välillä ja lääkintälaitteet tuottavat nopeasti kasvavan määrän Big Dataa. Analytiikan ja tekoälyn hyödyntäminen mahdollistavat sekä uusia palveluja ja toimintatapoja että tehokkuuden nousua mutta vaativat pitkäjänteistä toimintaa ja kokonaisuuden hallintaa.

Tilaisuus on tarkoitettu sekä sosiaali- ja terveydenhuollon alan päättäjille, kehittäjille että ict-ammattilaisille. Se soveltuu sekä sote-palvelujen yksityisille ja julkisille tuottajille, viranomaisille ja tutkimusorganisaatioille että teknologian toimittajille.

Tapahtuma on maksuton – siihen osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista osoitteessa https://www.lyyti.in/3T_6406

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri ja Jyväskylän yliopisto järjestävät yhteistyössä myös Älyllä terveyteen - Älyllä tulevaisuuteen tiedepäivän keskiviikkona 1.11.2017 Jyväskylän yliopistolla, päärakennuksen juhlasalissa (C1) kello 9-16.45. Päivän ohjelma, lisätietoja ja ilmoittautuminen.
 

Lisätietoja tilaisuudesta antavat

  • Martti Lehto, Professor of Practice, Cyber Security, Jyväskylän Yliopisto, martti.j.lehto@jyu.fi, 0400 248 080
  • Mika Kataikko, projektipäällikkö, Smart City -ratkaisut, Jyväskylän kaupunki, mika.kataikko@jkl.fi, 050 526 8622
  • Tero Kokkonen, lehtori, Jyväskylän Ammattikorkeakoulu, tero.kokkonen@jamk.fi, 050 438 5317

Tervetuloa keskustelemaan alan vaikuttajien ja kolleegojen kanssa hyvin ajankohtaisista kysymyksistä!